Nagrada Srema 2023–lista prijavljenih

Poštovani ljubitelji brzine i adrenalina,

Dobrodošli na svečano otvaranje nove sezone u autocrossu, Nacionalnom i Otvorenom prvenstvu Sportske automobilske Autokross asocijacije! S ponosom vam predstavljamo prvu trku sezone koja će se održati na legendarnoj Autocross Areni Šašinci.

Ova prva trka predstavlja početak uzbuđenja i strasti koje donosi autocross, sport koji kombinuje brzinu, veštinu vožnje i nepredvidivost terena. Vozači će se suočiti s izazovima specifičnim za ovu vrstu trka, dok će gledatelji imati priliku uživati u spektaklu i podržati svoje favorite.

Posebnu zahvalnost želimo uputiti našim generalnim pokroviteljima, gradu Sremska Mitrovica i Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu. Njihova podrška omogućila nam je da ovu sezonu započnemo na najbolji mogući način, te smo ponosni što možemo organizirati ovaj spektakl za ljubitelje automobilskog sporta.

Autocross Arena Šašinci već godinama predstavlja epicentar ovog sporta i mesto gde se okupljaju najbolji vozači iz celog regiona. Njen zahtevan teren pruža izazove i mogućnosti za vozače da pokažu svoju hrabrost, veštinu i taktičku inteligenciju. Publika će moći uživati u uzbuđenjima trka, spektakularnim preticanjima i neizvesnosti sve do samog kraja.

Ova sezona donosi novo uzbuđenje, a svaki vozač ima priliku da se dokaže i ostavi trag u istoriji autocrossa. Očekujemo napetu borbu za titulu prvaka, uz brojne izazove i nepredvidive trenutke koji čine ovaj sport jedinstvenim.

Stoga, pozivamo sve ljubitelje brzine i adrenalina da nam se pridruže na Autocross Areni Šašinci i budu deo ovog spektakla. Podržimo naše vozače i zajedno stvorimo atmosferu koja će ostati dugo u sećanju.

Dobrodošli u novu sezonu autocrossa!

Hvala vam.

Lista prijavljenih

Prijatelji sajta