Nagrada Opštine Odžaci 2019 II - Srpski Miletić 25.08.2019-CEZ

Prava poslastica ovog vikenda dolazi u vidu albuma br. 3: Auto kros trke CEZ-a ( centralno evropska zona) u Srpskom Miletiću,ali krenimo redom. Bilo je puno blata,dima i prašine danas na stazi u Miletiću. Jutro je počelo sa pljuskovima koji su natapali stazu. 

Po dolasku na stazu članovi sudijske organizacije i sportski funkcioneri su od organizatora dobili kafu,a ubrzo nakon toga i sendviče kao i 2 vaučera za piće. Rasporedili smo se na pozicije i krenuli sa kvalifikacionim krugovima uz merenje vremena ( po 2 kruga svaki takmičar sam na stazi). 

Nakon toga usledile su četvrtfinalne,polufinalne i finalne vožnje u zavisnosti od broja prijavljenih takmičara po klasama. Trka se vozila i za CEZ zbog čega su se na startu pojavili i strani takmičari iz Austrije,Mađarske,Slovenije,Italije kao i takmičari iz Srbije i Bosne i hercegovine ( Republike Srpske). 

Interesovanje publike bilo je usmereno na klase sa većim brojem takmičara,a naročito interesantna su bila buggy vozila koja su naprosto letela stazom i publiku ostvaljala zapanjenim zbog svoje brzine i upravljivosti po ovakvom terenu. Nepotrebno je reći da su to vozila za profesionalno takmičenje u koja je uloženo puno ljubavi,ali prvenstveno novca. 

Takođe je bilo interesantno i gledati trku između gostiju iz Slovenije sa mitcubishi karizmom i mladog vozača iz Austrije sa fordom pumom.No,uglavnom u sve to imate uvid kroz slike kao i video zapise na našim fb stranicama!

Prijatelji sajta