Nagrada grada Sombora 2023

Poštovani ljubitelji brzine i adrenalina,

Dobrodošli na svečano otvaranje još jedne u nizu trka nove sezone u autocrossu, Nacionalnom i Otvorenom prvenstvu Sportske automobilske Autokross asocijacije! S ponosom vam predstavljamo drugu trku sezone koja će se održati na legendarnoj stazi Somborske arene, Adrenalin park Somborska Arena.

Ova trka nastavlja uzbuđenja i strasti koje donosi autocross, sport koji kombinuje brzinu, veštinu vožnje i nepredvidivost terena. Vozači će se suočiti s izazovima specifičnim za ovu vrstu trka, dok će gledaoci imati priliku uživati u spektaklu i podržati svoje favorite.

Posebnu zahvalnost želimo uputiti našim generalnim pokroviteljima, gradu Somboru i Turističkoj organizaciji grada Sombora, Sportskom centru grada Sombora. Njihova podrška omogućila nam je da nastavimo ovu sezonu na najbolji mogući način, te smo ponosni što možemo organizovati ovaj spektakl za ljubitelje automobilskog sporta.

Autocross Adrenalin park Somborska Arena već godinama predstavlja epicentar ovog sporta i mesto gde se okupljaju najbolji vozači iz celog regiona. Njen zahtevan teren pruža izazove i mogućnosti za vozače da pokažu svoju hrabrost, veštinu i taktičku inteligenciju. Publika će moći uživati u uzbuđenjima trka, spektakularnim preticanjima i neizvesnosti sve do samog kraja.

Ove trke donose novo uzbuđenje, a svaki vozač ima priliku da se dokaže i ostavi trag u istoriji autocrossa. Očekujemo napetu borbu za titulu prvaka, uz brojne izazove i nepredvidive trenutke koji čine ovaj sport jedinstvenim.

Stoga, pozivamo sve ljubitelje brzine i adrenalina da nam se pridruže na trci, u Rančevu, Adrenalin Park Somborska Arena i budu deo ovog spektakla. Podržimo naše vozače i zajedno stvorimo atmosferu koja će ostati dugo u sećanju.

Dobrodošli!

Prijatelji sajta