Najava Otvaranja Sezone Auto Cross Trka 2024. u Bečeju

Auto Cross trke se vraćaju u Bečej, gde će se održati otvaranje nove sezone uz podršku Autocross Asocijacije Srbije. Takmičenje će se održati na poznatoj stazi Auto Cross Arena Tisa, koja je prepoznata po izazovnom terenu i uzbudljivim vožnjama koje privlače ljubitelje adrenalina iz čitave regije.

 Detalji Takmičenja

Sezona počinje 22. i 23. juna 2024. godine, a očekuje se učešće velikog broja takmičara iz Srbije i okolnih zemalja. Takmičenje će se odvijati u više klasa, uključujući i posebne kategorije za juniore i dame, koji će imati priliku da se takmiče bez plaćanja kotizacije.

Kotizacija i Prijava

Vozači koji žele da učestvuju u trkama imaju mogućnost da se prijave u različitim periodima, uz odgovarajuće kotizacije:
Do 07.06.2024. godine do ponoći: Kotizacija iznosi 9.000,00 dinara po klasi.
– Od 07.06.2024. do 14.06.2024. godine do 24:00 h: Kotizacija iznosi 10.000,00 dinara po klasi.
– Od 14.06.2024. do 19.06.2024. godine do ponoći: Kotizacija iznosi 12.000,00 dinara po klasi.

Podrška i Organizacija

Organizatori su uložili značajne resurse kako bi osigurali vrhunsku organizaciju ovog događaja. Opština Bečej je glavni partner i pruža značajnu podršku u realizaciji trka, omogućavajući besplatan ulaz za sve posetioce. Pored takmičenja, posetioci će imati priliku da uživaju u različitim popratnim aktivnostima, što će dodatno obogatiti ovaj sportski spektakl.

Kako se Prijaviti?

Prijave se mogu poslati putem zvanične stranice Autocross Asocijacije Srbije ili putem kontakt informacija organizatora. Vozači se ohrabruju da se prijave što pre kako bi iskoristili niže kotizacije i osigurali svoje mesto na ovom uzbudljivom takmičenju.

Pripremite se za vikend prepun adrenalina i uzbudljivih vožnji na Auto Cross Arena Tisa u Bečeju! Ne propustite priliku da budete deo ovog spektakularnog događaja koji će otvoriti novu sezonu auto cross trka u Srbiji.

PRIJAVA>>>>LINK<<<<<

Prijatelji sajta